Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který dnešní standard splňuje.

Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Kvalitní přeprava nákladu? Rychle, levně a bezpečně.

23.06.2015

Není zásilka jako zásilka. Některé vyžadují zvýšenou opatrnost, jiné speciální kamion, kvůli dalším je třeba obstarat zvláštní povolení. Svěřte svůj náklad nám a my ho v pořádku a včas doručíme na místo určení. Jezdíme po celé Evropě, ale také do Ruska, Turecka či pobaltských zemí.

Nadměrná a expresní přeprava nákladu

Nadměrná přeprava nákladu vyžaduje v řadě Evropských zemí vyřízení zvláštních povolení, ale například také obstarání vhodného dopravního prostředku a doprovodného vozu. Díky našim kontaktům na zahraniční přepravní společnosti si poradíme s jakoukoli nadměrnou přepravou nákladu. Veškeré náležitosti vyřídíme za vás.

Připraveni jsme i na expresní přepravu zásilek a to od Anglie až po Rusko. Na váš požadavek v poptávkovém formuláři jsme schopni převzít vaše zboží v České republice už za dvě hodiny od objednávky, nejpozději za 24 hodin. Expresní přepravu nákladu zajišťujeme také pro kusové zásilky posílané sběrnou službou.

Hledáte kvalitního kamionového dopravce? Potřebujete vypravit nadměrný náklad nebo odeslat své zboží expresní přepravou? Obraťte se na nás!

Zaujaly Vás naše služby? Poptejte je ještě dnes!

My se Vám ozveme a dohodneme bližší podmínky spolupráce...

Vytvořit objednávku

Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné. Po kliknutí na "Odeslat zprávu", bude zpráva zaslána na náš e-mail.